رضا حجازی به اتهام ارتکاب جرم در 15 سالگی ,اعدام می شود
مقامات قضایی امروز به خانواده رضا حجازی گفته اند که به ملاقات فرزندشان بروند. در زندان به آنها گفته شده که قرار است ساعت چهار صبح فردا( سه شنبه) حکم اعدام برای او به اجرا در آید. محمد مصطفايی وکیل او گفت که موضوع اجرای حکم را تنها از طریق خانواده رضا حجازی دریافته است. رضا حجازی در پانزده سالگی در یک نزاع جمعی مرتکب قتل شد. آقای مصطفايی گفت: "شعبه 106 دادگاه عمومی اصفهان بدون درنظر گرفتن این موضوع که او (رضا حجازی) طفل است و این پرونده باید در دادگاه اطفال مورد رسیدگی قرار بگیرد، او را طبق بندی از قانون مجازات اسلامی به قصاص نفس محکوم کرد." وکیل رضا حجازی گفت که اجرای حکم و تاریخ آن به او ابلاغ نشده و طبق آئین نامه اجرای احکام قصاص، باید چهل و هشت ساعت قبل از اجرای حکم، این موضوع به وکیل فرد ابلاغ شود تا در جلسه اجرای حکم حاضر باشد. آقای مصطفايی گفته است که فکر نمی کرد که این حکم چنین به سرعت به اجرا در آید چون در این موارد از وکیل و یا خانواده فرد محکوم به اعدام برای حضور در جلسات صلح و سازش دعوت به عمل می آید که در این مورد چنین نشده است.- به نقل از بی بی سی( بدون تحریف)
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
توصیف بی قانونی های صورت گرفته در اجرای حکم قانونی ! اعدام رضا حجازی از زبان وکیل وی
ـ۴۲ کلیک
www.youtube.com
در آیین نامه مربوط به اجرای حکم اعدام و قصاص صراحتا ذکر شده که مجری حکم مکلف است تا 48 ساعت قبل از اجرای آن ، وکیل محکوم علیه را دعوت کند تا در جلسه مراسم اجرای حکم حاظر بشود . امکان داشت رضا حجازی خواسته ای داشته باشد ، وصیتی داشته باشد ، آرزو هایی داشته باشد و من [ به عنوان وکیل ] باید آنجا حضور میداشتم وازاین خواسته ها اطلاع پیدا می کردم تا بتوانم اقدامی بکنم . درسته که رضا حجازی مرتکب جرم شده بود ولی او یک انسان بود و زمانی مرتکب این کارشده که فاقد رشد و شعور عقلانی بوده متا سفانه در این پرونده برای اجرای حکم هیچ گونه اطلاعی به من داده نشد و [ با وجود اطلاع پیدا کردن از موضوع ، چند ساعت قبل از وقت مقرر شده برای اعدام آن هم از خانواده او ] زمانی که مراجعه کردم [ به محل اجرای حکم ] به من اجازه ورود ندادند و وقتی با اصرار زیاد داخل رفتم باز اجازه ورود به محل [ اصلی ] اجرای حکم به من داده نشد . مجبور شدم لایحه ای را به قاضی ناظر زندان بنویسم مبنی بر اینکه اجرای حکم به اینجانب [ به عنوان وکیل اعدامی ] ابلاغ نشده و من به هیچ عنوان موضوعی غیر قانونی را از مرجع قضائی نخواستم و تنها خواستار ابلاغ زمان اجرای حکم بودم که با این کار شاید میتوانستیم رضایت اولیای دم را جلب میکردیم ؛ چه بسا در پرونده های دیگری این امر محقق شده بود و آنها توانستند از مرگ نجات پیدا کنند مانند افرادی مثل .... . ولی در این پرونده اینگونه نشد مضافا اینکه تا زمان حضور ما درآن محل ، اولیای دم حضور نداشتند در حالیکه [ قانونا ] اجرای حکم باید با حضور اولیای دم باشد . چطور امکان دارد که تا ساعت ده و نیم که ما آنجا بودیم حکم اجرا نشد و وقتی محل را با خوشحالی ترک کردیم مبنی بر اینکه گفتند حکم اجرا نمیشود و من که بارها پرسیدم و مطمئن شدم که حکم اجرا نمیشود به خانواده موکلم گفتم بروید دنبال رضایت چون امروز حکم اجرا نمیشود ولی متاسفانه بعد از چند ساعت [ با وجود عدم حضور اولیای دم ، وکیل محکوم علیه و خانواده او ] متوجه شدم که ریاست دادگستری اصفهان در مصاحبه ای عنوان داشتند که این پسر به دار آویخته شد ...
مصاحبه مینوهمتی با آقای مصطفائی وکیل مدافع رضاحجازی- نوجوانی دیگر در معرض اعدام
ـ۲۵ کلیک
video.google.com
نمونه ای از سادیسم آخوندی :نوجوان محکوم به مرگ پس از توقف حکم، اعدام شد
ـ۲۲ کلیک
www.iranbbb.org
وکیل مدافع رضا حجازی، اعلام کرد که حکم اعدام موکلش روز سه شنبه، ساعاتی پس از اعلام به تعویق افتادن اجرای آن، در زندان اصفهان اجرا شد. رضا حجازی، نوجوان متولد سال ۱۳۶۷ در سن ۱۵ سالگی پس از شرکت در يک نزاع جمعی به اتهام قتل دستگير و زندانی شد. پس ازمحاکمه، حکم وی قصاص اعلام شده بود....
اعدام جوان ۲۰ ساله ایرانی در اصفهان
ـ۱۴ کلیک
www.bbc.co.uk
محمد مصطفایی وکیل مدافع رضا حجازی در گفت و گو با بخش فارسی بی بی سی از اجرای حکم اعدام وی در روز سه شنبه 29 مرداد خبر داده است.
حکم اعدام رضا حجازی بعد از توقف ، اجرا شد
ـ۱۵۲ کلیک
radiozamaaneh.com
حکم اعدام رضا حجازی که پیشتر اعلام شده بود با تلاش محمد مصطفائی وکیل وی به تعویق افتاده، بهطور غیرمنتظرهای به اجرا درآمد. رضا حجازی روز گذشته (دوشنبه) به سلول انفرادی زندان مرکزی اصفهان منتقل شده بود تا صبح امروز سهشنبه اعدام شود، اما با اعتراض وکیل وی حکمش به تعویق میافتد، اما چند ساعت بعد روابط عمومی دادگستری استان اصفهان خبر اعدام وی را منتشر کرد. این خبر از سوی آقای مصطفائی وکیل رضا حجازی تأیید شده است.
پسر را امروز دوبار تا پای چوبه دار بردند تا سرانجام...
ـ۴۳۹ کلیک
varesh.blogfa.com
وارش: تصور این که این پسر ( رضا حجازی) را یک بار به سلولش برگرداندده و دوباره ساعت ۱۱ به پای چوبه دار برده اند........! چه کسی از این همه مرگ خوشحال است؟ چه کسی از اعدام یک نوجوان - گیریم که اسمش بشود قصاص- خوشحال می شود؟ کجا مجازات مرگ، برای تنبیه و تنبه و پرورش و آموزش و انسان پروری! موثر بوده است؟
رضا حجازی، نوجوان محکوم به مرگ، سرانجام اعدام شد
ـ۳۷۵ کلیک
www.radiofarda.com
حجازی امروز صبح قرار بود اعدام شود، اما اجرای حکم در ابتدا متوقف شد و همه از جمله وکیل و پدر و مادرش خوشحال شدند. اما وسط روز با پافشاری خانواده مقتول اعدام شد.
رضا حجازی با ساعتها تاخیر قصاص شد
ـ۴۸۶ کلیک
www.ebrat.ir
علیرغم تلاش فشرده دکتر انصاری رضا حجازی با ساعتها تاخیر قصاص شد تلاشهای رئیس کل دادگستری و سایر عوامل دستگاه قضایی در اصفهان برای جلب رضایت خانواده وحید صادقیان نتیجه نبخشید به گزارش اختصاصی پایگاه خبررسانی عبرت رضا حجازی جوانی که در سال 84 به اتفاق تعدادی از دوستانش در نزاعی دست جمعی در پارک ایثارگران اصفهان شرکت کرده و فردی بنام وحید صادقیان قوام آبادی را به قتل رسانده بود صبحگاه امروز در کنار چوبه دار قرار گرفت و با توجه به اینکه تمامی مراحل قانونی برای اجرای قصاص او انجام شده بود با ساعتها تاخیر قصاص شد