رضا حجازی به اتهام ارتکاب جرم در 15 سالگی ,اعدام می شود
مقامات قضایی امروز به خانواده رضا حجازی گفته اند که به ملاقات فرزندشان بروند. در زندان به آنها گفته شده که قرار است ساعت چهار صبح فردا( سه شنبه) حکم اعدام برای او به اجرا در آید. محمد مصطفايی وکیل او گفت که موضوع اجرای حکم را تنها از طریق خانواده رضا حجازی دریافته است. رضا حجازی در پانزده سالگی در یک نزاع جمعی مرتکب قتل شد. آقای مصطفايی گفت: "شعبه 106 دادگاه عمومی اصفهان بدون درنظر گرفتن این موضوع که او (رضا حجازی) طفل است و این پرونده باید در دادگاه اطفال مورد رسیدگی قرار بگیرد، او را طبق بندی از قانون مجازات اسلامی به قصاص نفس محکوم کرد." وکیل رضا حجازی گفت که اجرای حکم و تاریخ آن به او ابلاغ نشده و طبق آئین نامه اجرای احکام قصاص، باید چهل و هشت ساعت قبل از اجرای حکم، این موضوع به وکیل فرد ابلاغ شود تا در جلسه اجرای حکم حاضر باشد. آقای مصطفايی گفته است که فکر نمی کرد که این حکم چنین به سرعت به اجرا در آید چون در این موارد از وکیل و یا خانواده فرد محکوم به اعدام برای حضور در جلسات صلح و سازش دعوت به عمل می آید که در این مورد چنین نشده است.- به نقل از بی بی سی( بدون تحریف)
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
رضا حجازی با ساعتها تاخیر قصاص شد
ـ۴۸۴ کلیک
www.ebrat.ir
علیرغم تلاش فشرده دکتر انصاری رضا حجازی با ساعتها تاخیر قصاص شد تلاشهای رئیس کل دادگستری و سایر عوامل دستگاه قضایی در اصفهان برای جلب رضایت خانواده وحید صادقیان نتیجه نبخشید به گزارش اختصاصی پایگاه خبررسانی عبرت رضا حجازی جوانی که در سال 84 به اتفاق تعدادی از دوستانش در نزاعی دست جمعی در پارک ایثارگران اصفهان شرکت کرده و فردی بنام وحید صادقیان قوام آبادی را به قتل رسانده بود صبحگاه امروز در کنار چوبه دار قرار گرفت و با توجه به اینکه تمامی مراحل قانونی برای اجرای قصاص او انجام شده بود با ساعتها تاخیر قصاص شد
آخرین در خواستهای برادر رضا حجازی برای نجات جان برادرش - چند ساعت قبل از اجرای حکم اعدام وی
ـ۶۷۷ کلیک
www.youtube.com
ساعت شش بعد از ظهر امروز (دوشنبه – 27/5/87 ) به ما خبر دادند که داداش مارو فردا ساعت 4 صبح اعدام می کنند . زمان وقوع جرم برادرم 13 سال داشت و توی یه دعوا که هفت هشت نفر بودن مقتول [هفته قبلش و اون روز ] چاغو کشیده بود که این چند نفر چاغو رو میگیرن و میزنن به خودش و از بین همه تقصیر به گردن داداش من میفته که بعد از اون واقعه برادرمو برده بودن تو آگاهی اصفهان اینقدر کف پاش کابل زده بودن که سیاه شده بود به ناچار قبول کرد و گفته بود نزنیدم من این کارو کردم ! والان که 6 سال بلاتکلیف در زندان هست 18 ساله شده . از همه می خوام به ما کمک کنن . خداشاهده پیش اولیای دم رفتیم و گفتیم خونه ما به پول ایران سی میلیون میشه که میدیم داداش ما رو ببخشین ولی میگن پسر مارو زیر خاک کرده حالا میخوایم بکنیمش زیر خاک ...! نمیدونیم چیکارکنیم مادرم از حال رفته به لکنت زبون افتاده . ما وُسع مالی نداشتیم که وکیل بگیریم با گریه و زاری امروز رفتیم زندان تو انفرادی انداخته بودنش نمیدونم قرص داده بودن بهش چی داده بودن که بدنش ول بود نمیدونم شستشوی مغزی داده بودنش نه میخندید نه گریه می کرد فقط میگفت بزارین اعدامم کنن فقط بزارین اعدامم کنن ...! بعد از اینکه [ برای آخرین بار ] دیدیمش به ما گفتن فردا صبح ساعت 7 بیاین اینجا در حالی که ساعت چهار میخوان اعدامش کنن .
رضا حجازی، نوجوان محکوم به مرگ، سرانجام اعدام شد
ـ۳۷۵ کلیک
www.radiofarda.com
حجازی امروز صبح قرار بود اعدام شود، اما اجرای حکم در ابتدا متوقف شد و همه از جمله وکیل و پدر و مادرش خوشحال شدند. اما وسط روز با پافشاری خانواده مقتول اعدام شد.
رضا حجازی به اتهام ارتکاب جرم در 15 سالگی ,امروز اعدام می شود
ـ۷۱ کلیک
scenews.blog.com
ساعت 9 شب مورخ ۲۸/5/1387 ( امشب) در پی تماس تلفنی از پدر رضا حجازی شنیدم که قرار است فردا ساعت 4 صبح رضا حجازی اعدام گردد اجرای حکم قصاص نفس این پسر 20 ساله در حالی صورت می گیرد که تاکنون هیچگونه ابلاغی جهت اجرای حکم به اینجانب به عنوان وکیل رضا نشده است در ادامه تحقیقات سید رضا دستگیر و پس از تفهیم اتهام می گوید شب حادثه به اتفاق وحید و ابراهیم برای تفریح رفته بودیم پارک ایثارگران داشتیم بازی می کردیم نمی دانم ابراهیم به مقتول و دوستانش شن پاشید یا برعکس به همین جهت بین آنها دعوا شد دیدم که آنها دو نفر بودند یکی مقتول و یکی دیگر که او را نمی شناسم دارند کتک کاری می کنند من و دهقان رفتیم آنها را جدا کنیم که مرحوم وحید صادقیان با مشت به صورت من کوبید که من هم با چاقویی که همراه داشتم به سینه او زدم و وحید هم چند ضربه از پشت به کتف مقتول زد از طرفی موکل در جلسات مکرر رسیدگی، اذعان داشته که قصد قتل را نداشته است. در صورتیکه اولیاء دم از قصاص گذشت ننمایند احتمال دارد که با موافقت ریاست محترم قوه قضاییه ، حکم صادره اجرا خواهد شد.
دستور اجرای حکم اعدام برای یک نوجوان در ایران
ـ۳۷ کلیک
www.bbc.co.uk
مقامات قضایی امروز به خانواده رضا حجازی گفته اند که به ملاقات فرزندشان بروند. در زندان به آنها گفته شده که قرار است ساعت چهار صبح فردا( سه شنبه) حکم اعدام برای او به اجرا در آید. محمد مصطفايی وکیل او گفت که موضوع اجرای حکم را تنها از طریق خانواده رضا حجازی دریافته است. رضا حجازی در پانزده سالگی در یک نزاع جمعی مرتکب قتل شد. آقای مصطفايی گفت: "شعبه 106 دادگاه عمومی اصفهان بدون درنظر گرفتن این موضوع که او (رضا حجازی) طفل است و این پرونده باید در دادگاه اطفال مورد رسیدگی قرار بگیرد، او را طبق بندی از قانون مجازات اسلامی به قصاص نفس محکوم کرد." وکیل رضا حجازی گفت که اجرای حکم و تاریخ آن به او ابلاغ نشده و طبق آئین نامه اجرای احکام قصاص، باید چهل و هشت ساعت قبل از اجرای حکم، این موضوع به وکیل فرد ابلاغ شود تا در جلسه اجرای حکم حاضر باشد. آقای مصطفايی گفته است که فکر نمی کرد که این حکم چنین به سرعت به اجرا در آید چون در این موارد از وکیل و یا خانواده فرد محکوم به اعدام برای حضور در جلسات صلح و سازش دعوت به عمل می آید که در این مورد چنین نشده است.
نامه یک نوجوان ۱۸ ساله اعدامی قبل از مرگ خطاب به اولياي دم :بارها مرده ام و باز در انتظار مرگ هستم
ـ۲۵۱ کلیک
www.hamvatansalam.com
بهنود شجاعي جواني که به اتهام قتل در 17 سالگي به قصاص محکوم شده است، در نامه يي خطاب به اولياي دم مقتول تقاضاي عفو و بخشش کرد. در این نامه آمده است :اي کاش گنجشکاني که از بالاي ديوار بلند زندان رد مي شوند، حرف هايم را مي شنيدند و بر ايوان خانه شما مي نشستند و برايتان بازگو مي کردند. بچه يي بودم که تا چشم باز کردم مادرم رفت و فرشته نجاتم مرا تنها گذاشت. هيچ گاه فکر نمي کردم بي مادري اينقدر سخت باشد. بيش از سه سال است که در کنج زندان نشسته ام و تمام خاطرات زندگي ام در يک روز خلاصه شده. سه سال است در يک روز زندگي مي کنم. سه سال دائم مسيري را که آن روز رفتم مي روم و هر چه تلاش مي کنم که برگردم، نمي شود. در خودم فرو مي روم، در خودم فرياد مي زنم، به خدا نمي خواستم چنين شود، اي خدا چرا اين طور شد. چرا تا آخرين لحظه عمرم شرمسار کساني هستم که هنوز نتوانستم با آنها سخن بگويم و بيان کنم که اين بهنود آن موقع نفهميد چه شد. ولي امروز با تمام وجود از آنچه شده پشيمان است و هر روز سر بر خاک مي سايد و هر روز از خدا تقاضاي بخشش مي کند. من طي اين سال ها بارها و بارها در يک روز زندگي کردم و آن هم بدترين روز زندگي ام. بارها و بارها مرده ام ولي باز نفس کشيدم و باز در انتظار مردن دوباره هستم. به خدا هيچ کس نمي داند سنگيني اين بار چيست، همان گونه که هيچ کس نمي داند داغ فرزند چيست. من شرمنده يي ابدي هستم که انساني را، جواني را، عزيزي را کشتم. اي کاش نمي رفتم، اي کاش آن روز به محل دعوا نمي رفتم.دو بار مرا براي اجراي قصاص به سلول انفرادي بردند، شب هاي تلخ و سرد و سنگيني بود.نمي دانم چه بگويم هزاران بار مردم. مي خواستم گريه کنم، اشکي نبود. مي خواستم ناله کنم، صدايي در وجودم باقي نبود.مي خواستم در تنهايي مادرم را در آغوش بکشم و اشک بريزم ولي جز ديوار سفيد و آهن سرد هيچ چيز نبود. به آخر عمري مي رسيدم که هيچ چيز جز تلخي از آن نديده بودم و در پايانش جز بار شرمندگي و پشيماني چيز ديگري برايم باقي نمانده بود.زندانبان کليد را گرداند و گفت برخيز وقت رفتن است.صداي کليد قلبم را لرزاند، به ياد درد جانکاه شما افتادم، زماني که فرزندتان را ديديد. مرا به محوطه زندان بردند تمام زندگي ام در همين دقايق جلوي چشمم گذشت و ياد فرزند شما افتادم که او هم چون من آرزوهاي فراواني داشت.زماني که در پاي چوبه دار به ...
حکم اعدام رضا حجازی بعد از توقف ، اجرا شد
ـ۱۵۲ کلیک
radiozamaaneh.com
حکم اعدام رضا حجازی که پیشتر اعلام شده بود با تلاش محمد مصطفائی وکیل وی به تعویق افتاده، بهطور غیرمنتظرهای به اجرا درآمد. رضا حجازی روز گذشته (دوشنبه) به سلول انفرادی زندان مرکزی اصفهان منتقل شده بود تا صبح امروز سهشنبه اعدام شود، اما با اعتراض وکیل وی حکمش به تعویق میافتد، اما چند ساعت بعد روابط عمومی دادگستری استان اصفهان خبر اعدام وی را منتشر کرد. این خبر از سوی آقای مصطفائی وکیل رضا حجازی تأیید شده است.
پسر را امروز دوبار تا پای چوبه دار بردند تا سرانجام...
ـ۴۳۹ کلیک
varesh.blogfa.com
وارش: تصور این که این پسر ( رضا حجازی) را یک بار به سلولش برگرداندده و دوباره ساعت ۱۱ به پای چوبه دار برده اند........! چه کسی از این همه مرگ خوشحال است؟ چه کسی از اعدام یک نوجوان - گیریم که اسمش بشود قصاص- خوشحال می شود؟ کجا مجازات مرگ، برای تنبیه و تنبه و پرورش و آموزش و انسان پروری! موثر بوده است؟
دستور اجرای حکم اعدام برای یک نوجوان در ایران
ـ۲۹ کلیک
www.bbc.co.uk
مقام های قضایی ایران دستور اجرای حکم اعدام برای رضا حجازی که در پانزده سالگی مرتکب قتل شده بود را داده اند. محمد مصطفايی وکیل او به بخش فارسی بی بی سی گفت که موضوع اجرای حکم را تنها از طریق خانواده رضا حجازی دریافته است. رضا حجازی در پانزده سالگی در یک نزاع جمعی مرتکب قتل شد. آقای مصطفايی گفت: "شعبه 106 دادگاه عمومی اصفهان بدون درنظر گرفتن این موضوع که او (رضا حجازی) طفل است و این پرونده باید در دادگاه اطفال مورد رسیدگی قرار بگیرد، او را طبق بندی از قانون مجازات اسلامی به قصاص نفس محکوم کرد."
سه نوجوان دیگر زیر اعدام
ـ۳۶ کلیک
www.iran-emrooz.net
سید رضا حجازی متولد 1367 که در زمان ارتکاب جرم 15 داشت. احمد مرتضویان متولد 1370 که وی نیز در زمان ازتکاب جرم 15 سال داشت و ایمان هاشمی متولد 1368 که در هنگام ارتکاب جرم ۱۷ سال داشت متهمین به قتل می باشند که در حال حاضر هر سه در زندان مرکزی اصفهان با قرار بازداشت موقت در حبس به سر می برند.