مشرف استعفاي خود را اعلام كرد
با وجودخبرهای ضد و نقیضی که درباره کناره گیری رئیس جمهوری پاکستان از قدرت منتشر می شد؛ سرانجام امروز مشرف طی یک سخنرانی تلویزیونی، رسما کناره گیری خود را اعلام کرد
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
دوستی ناتمام مشرف و جمهوری اسلامی
ـ۵ کلیک
www.bbc.co.uk
پرویز مشرف که تا شامگاه هفدهم اوت رئیس جمهورپاکستان بود، از هنگامی که زمام قدرت را در پاکستان به دست گرفت، از حمایت های جمهوری اسلامی برخوردار بود، اما در چند سال اخیر از حرارت روابط میان تهران و پاکستان کاسته شده بود. آقای مشرف در اکتبر سال ۱۹۹۹ میلادی با کودتا علیه محمد نواز شریف، نخست وزیر وقت پاکستان، قدرت را در دست گرفت و یکی از نخستین سفرهای خارجی خود را به تهران انجام داد. آقای مشرف زمانی در پاکستان قدرت گرفت که حدود یکسال پیش از آن چند دیپلمات ها و خبرنگار خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی ایران به دست نیروهای طالبان در افغانستان به طرز فجیعی کشته شده بودند. ایران به دلیل حمایت پاکستان از طالبان در افغانستان که آن را به رسمیت می شناخت، اسلام آباد را مسئول شناسایی و محاکمه قاتلین اتباعش اعلام کرد؛ اتفاقی که هرگز روی نداد و روابط ایران و پاکستان را در دوره نخست وزیری آقای نواز شریف رو به سردی برد. استقبال ایران از روی کار آمدن مشرف گرچه دولت محمد خاتمی در جمهوری اسلامی که با صفت اصلاح طلب در ایران از آن یاد می شود، به دلیل شعارهایی که درمورد دموکراسی سر می داد به طور رسمی از قدرت گرفتن آقای مشرف با کودتای نظامی، استقبال نکرد اما رفتار ایران در ماه های پس از این کودتا نشان داد که تهران از قدرت گرفتن یک نظامی در کشور همسایه جنوب شرقی اش که از هرج و مرج سیاسی و اجتماعی رنج می برد و با بنیادگرایان اسلامی سنتی درگیری دارد، خشنود است.
پرویز مشرف استعفا داد
ـ۱۱ کلیک
www.bbc.co.uk
پرویز مشرف که از سمت ریاست جمهوری پاکستان استعفا داده برای آخرین بار از گارد احترام سان دیده و اقامتگاه رسمی خود را ترک کرده است.
مشرف به عربستان تبعيد ميشود
ـ۱۰ کلیک
jamejamonline.ir
يك هفتهنامه معتبر آمريكايي به نقل از منابع مطلع نوشت كه رئيس جمهور مستعفي پاكستان به عربستان سعودي تبعيد خواهد شد.
پرویز مشرف: استعفا می کنم؛ اما خوشحالم
ـ۰ کلیک
www.irannewsagency.com
پرويز مشرف امروز در يك كنفرانس خبري در اسلام آباد ضمن اعلام استعفاي خود، تمام گروههاي پاكستاني و ملت اين كشور را به آشتي ملي فرا خواند. به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری ایران به نقل از شبكهي تلويزيوني الجزيره،(INA) پرويز مشرف، رييس جمهور پاكستان امروز در يك كنفرانس تلويزيوني در اسلام آباد با بيان اينكه به دليل حفظ منافع پاكستان از رياست جمهوري استعفا ميدهد، به بيان بحران سياسي كشورش و چالشهاي پاكستان طي دوران مسووليتش پرداخت. مشرف اظهار داشت: طي 9 سال خدمتم در پاكستان همواره سعي كردم كشور را به پيشرفت و ثبات سوق دهم. من از همان ابتدا بر اساس ايمان و اعتقاد خود، به تمام مسووليتهايم عمل كردم و سعي كردم به رغم تمام چالشها و سختيها آنها را پشت سر بگذارم. رييس جمهور پاكستان اظهار داشت: دوست دارم مردم واقعيت اوضاع پاكستان و مشكلاتي كه ما با آن روبرو بوديم را دريابند. پاكستان طي اين مدت شاهد مشكلات زيادي بود كه ميتوان به مشكلات اقتصادي كه بسيار مهم بود اشاره كرد. وي ضمن بيان اينكه در دوره مسووليتش پيشرفتهاي زيادي در بخشهاي كشاورزي، آموزشي، بهداشتي، صنعتي و بخشهاي ديگر اقتصادي داشته است، گفت: كشور به رغم تمام مشكلات از جمله وقايع بعد از 11 سپتامبر و گسترش اقدامات تروريستي در سراسر جهان از جمله پاكستان توانست دستاوردهاي زيادي را محقق سازد. من افتخار ميكنم كه اعلام كنم پاكستان در مسير پيشرفت قرار دارد. وي افزود: من هرگز نميپذيرم كه در برابر هيچ چالش و مشكل در كشور سكوت كنم. من هرگز در برابر مشكلات دست بسته نميمانم. وي ادامه داد: بر خلاف آنچه كه برخي ادعا ميكنند من منافع شخصيام را بر منافع ملي ترجيح نميدهم. بايد بگويم كه هرگز در اين زمينه تلاش نكردهام. دشمنان من قصد انتقام از من و سياستهايم كه همواره در جهت خدمت به پاكستان بوده را دارند. اتهاماتي كه عليه من مطرح شده واقعيت نداشته و آنها تنها ميخواهند در جهت منافع خودشان عمل كنند. وي خاطرنشان كرد: بسياري در داخل بر اساس منافع شخصي خودشان عمل ميكنند و بر همين اساس سعي دارند دروغهايي را به مردم تحويل دهند. اين گروهها منافع شخصي خود را بر منافع كشور ترجيح ميدهند، به خاطر همين سعي كردهاند با دروغ پردازيهايشان به مردم بگويند كه ما طي نه سال گذشته كاري براي پاكستان نكرديم ام...
رایس: به مشرف پناهندگی نمی دهیم
ـ۲ کلیک
www.irannewsagency.com
با اعلام استعفاي رييس جمهور پاكستان آمريكا آشكارا توضيح داد كه در نظر ندارد به مشرف پناهندگي سياسي بدهد. به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری ایران(INA)، اين اظهارات از سوي كاندوليزا رايس، وزير امور خارجهي آمريكا كه معمولا در چنين مواردي حرف آخر را ميزند، اعلام شده است. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دولت جورج بوش، رييس جمهور آمريكا در نظر دارد به رهبر مستعفي پاكستان پناهندگي سياسي بدهد؟ گفت: اين موضوع در دستور كار ما نيست. وزيرخارجه آمريكا به شبكه خبري فاكس نيوز گفت: من ميخواهم توجه جهان را بر روي آنچه كه بايد دولت دموكراتيك پاكستان انجام دهد، متمركز كنم. اظهارات رايس نشان ميدهد كه آمريكا ديگر به كسي كه زماني وي را هم پيمان ضروري در جنگ با ترور خوانده بودند، علاقهاي ندارد. وزير امورخارجهي آمريكا با يادآوري سخنان خود پيش از برگزاري انتخابات پارلماني پاكستان در 18 فوريه كه به روي كارآمدن دولت دموكراتيك ائتلافي پاكستان انجاميد، گفت: ما از انتخابات دموكراتيكي كه در پاكستان برگزار شد حمايت كرديم. در واقع شديدا حامي آن بوديم. وي با استناد به ديدار اخير جورج بوش با يوسف رضا گيلاني، نخست وزير پاكستان گفت: آمريكا حمايت خود را از دولت جديد پاكستان نشان داده است. وي افزود: مشرف هم پيمان خوبي بود، اما واشنگتن با تصميم وي براي اعلام وضعيت فوقالعاده مخالف بود ( کل متن )
پیروزی شریف بر مشرف
ـ۱۰ کلیک
tourjan.blogfa.com
در حالی که از ساعاتی قبل، خبر استعفای پرویز مشرف رییس جمهور پاکستان در صدر اخبار رسانه های جهان قرار گرفته است، رادیو و تلویزیون دولتی ما این خبر را چندان مهم ندید و ترجیح داد پرتاب ماهواره بر سفیر امید را پررنگ جلوه دهد. البته این نوع خبررسانی اعصاب خرد کن در کشور ما سابقه زیادی دارد. زمانی که دویست هزار فلسطینی سرگرم تشییع و دفن پیکر بزرگ ترین و محبوب ترین مبارز و رهبر تاریخ خود یاسر عرفات بودند و شبکه های خبری جهان این رویداد مهم را به طور زنده پوشش داده بودند، صدا و سیمای ما راهپیمایی کم رونق روز قدس آن سال را در صدر خبرها پخش کرده و اخبار تشییع و دفن ابوعمار را در حاشیه قرار داد. حتی روزی که صدام حسین بازداشت شد و ایرنا به عنوان نخستین رسانه خبری جهان این مژده را منتشر کرد، فؤاد بابان در خبر پایانی بخش خبری 14 تلویزیون، با اخم و اندوه عجیبی خبر بازداشت صدام را اعلام کرده و صحت آن را زیر سؤال برد! باز هم به یاد دارم که گوینده بخش خبری ساعت 24 رادیو ایران با چه حسرت و اندوهی از سقوط بغداد و پایان عمر رژیم بعث خبر می داد! مشرف در روزی از قدرت کناره گرفت که در ایران همزمان با سالگرد کودتای 28 امرداد 1332 بود. شاید بتوان گفت که پیام این همزمانی این است که دولت های کودتایی هر قدر هم که صالح باشند، باز هم صلاحیت قدرت را ندارند. دموکراسی، تا اطلاع ثانوی راه بی بدیل به قدرت رسیدن و حکمرانی است. شاید پاکستانی ها از اینکه خون بی نظیر بوتو ثمر داده است، خوشحال باشند، ولی پاکستانی که ما می شناسیم هنوز هم آبستن کودتا و تنش است.
"تاوان خون بینظیر"(تقدیم به دیکتاتور مشرف-ساسان آقايي)
ـ۴۹ کلیک
bavar.persianblog.ir
اکنون میشود لبخند زد و شاد بود چه،دیکتاتور "پرویز مشرف" سرانجام دستها را بالا برد.او که از گودی تانک به کاخ ریاستجمهوری رسید و میخواست برای سالها سال همآنجا بماند،امروز بدون کوچکترین نشانی از قدرت و پشتیبانی مردم و در اوج خفت مقامش را واگذارد و میرود و البته که این "سزای بدیهی استبداد" است.از دیکتاتوری در نهایت چیزی جز سرنگونی نتراود و سرنوشتی بهتر از شرمساری در انتظار دیکتاتورها نیست...دیکتاتورها همیشه میروند،گرچه سخت میروند.پرویز مشرف تمامی کوشش خود را کرد تا تاج قدرت ریاستجمهوری پاکستان را روی سرش نگه دارد اما راه را اشتباه رفت و ندانسته سانتیمتر به سانتیمتر گور خودش را میکند.او ناشیانه میخواست خود را از قامت کودتاگری که پست ریاستجمهوری را اشغال کرده رها کند و در جامه ی سیاستمداری مترقی جای دهد اما مگر از کودتاگر میتوان چه انتظاری داشت جز آن که عالیترین مقام قضایی کشور را در هراس از ردصلاحیت خود بازداشت کند...مشرف اما در 27 دسامبر 2007 دست به "خودکشی سیاسی" زد.شاید هنوز خیلی زود باشد برای به دست آمدن مدارکی که نقش سازمانهای اطلاعاتی وابسته به ژنرال مشرف را در ترور "بینظیر بوتوی" فقید افشا کند اما یک چیز روشن است؛مشرف یا نتوانست یا نخواست تا از ترور بوتوی محبوب پیشگیری کند و مرگ بینظیر به شکلی تراژیک به راستی پایان او را هم رقم زد.پس از ترور بانوی پاکستان بود که پشتیبانی مردمی مشرف به شدت کاهش یافت،اپوزیسیون از همین مجال برای تاختن و امتیاز گرفتن از او بهره گرفت و در این کارزار ایالتهای متحد آمریکا و اروپا نیز او را تنها گذاردند و از ژنرال شکستخورده خواستند تا به دموکراسی تن دهد.ژنرال نمیدانست که خون بینظیر او را رها نخواهد کرد...اکنون با رفتن مشرف خاورمیانه نیز روز خوشی دارد و با شکلگیری یک دموکراسی تازه در پاکستان امیدها به زدودن شبح تروریسم از این فلات پرماجرا بیشتر میشود...
كناره گيري پرويز مشرف/ فرود دو بالگرد نظامي در كاخ رياست جمهوري!/ مشرف پناهنده مي شود؟
ـ۳۹ کلیک
baznevis.com
فرود اين هليكوپترها پس از ان صورت مي گيرد كه امروز صبح پرويز مشرف از سمت رياست جمهوري پاكستان كناره گيري كرد و اخباري مبني بر احتمال پناهنده شدن وي به يكي از كشورها بر سر زبانها افتاده است . مشرف گفت اين تصميم راپس از مشورت با مشاوران و همپيمانان ...
دمکراسی پاکستاني و دمكراسي ايراني
ـ۴۹ کلیک
www.taktir.blogsky.com
امروز پرویز مشرف با فشارهای مدنی مجبور به استعفا شد. فشارهای که پای آن خون بینظیر بوتو ریخته شد تا درخت تنومند دمکراسی در پاکستان بیش از پیش قدرت گیرد. آنچه در پاکستان مهم است حکومت مردم بر مردم است چیزی که در برخی از کشورهای همسایه اش که ادعای دمکراسی های مذهبی را دارند کیمیاست . در ایران همیشه کسی یا گروهی هست که با برداشت های خود ، دمکراسی را تعریف و ابلاغ میکند و خط قرمز ها را رسم میکند و معمولا گروهی پیاده نظام هم دارد تا در اخرین فرصتهای موجود با مقالطه و جو سازی به آن دستور، رنگ دمکراتیک ،شرعی و قانونی بزنند. اینست که آخرالامر ماست سفید را سیاه جلوه دهند و قانون اساسی را بازیچه خود نمایند.به تعبیر ساده تر قانون اساسی آنست که آنان میگویند نه آنچه قانونگذار نوشته است و نه آنچه شما برداشت میکنید. علی ایحال پاکستان با تمام خوبی ها و بدی هایش یک قانون اساسی چه بد و چه خوب دارد که میتواند یک کودتاچی را به زیر کشد و دوباره رای مردم را حاکم کند و این یعنی کشوری که مردم در آن حرف آخر را میزنند نه آقای ...... و گروه .......