اظهارات احمدی نژاد در گفتگوی زنده تلویزیونی - 12/9/87
محمود احمدی نژاد برای چندمین بار طی ماه های اخیر در یک برنامه زنده تلویزیونی به تشریح برنامه های اقتصادی خود و تحلیل اوضاع جهان و منطقه پرداخت
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
آقای احمدی نژاد! این جمله "جیمی کارتر" بود؛ دقیقا یک سال قبل از فرار شاه!
ـ۳۶۱۷ کلیک
mmoeeni.blogspot.com
احمدی نژاد دیشب کلی در فضیلت برنامه های اقتصادی اش سخن گفت و با قطع و یقین برای روابط بین الملل پیش بینی هایی کرد که البته باید امیدوار باشد همچون پیش بینی هایش درباره "عدم سقوط بهای نفت به زیر صد دلار" و "پیروز نشدن اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا"، "صد در صد" غلط از آب در نیاید. احمدی نژاد اما دیشب حرف جالبی هم زد که برای کسانی که تاریخ انقلاب را خوانده اند یاد آور خاطره ای جالب بود ... (ادامه)
ماهاتیر محمد:اگر مديريت جاذبه هاى توريستى اصفهان در اختيار مالزى قرار گيرد، سالانه برابر با ارز آورى نفت براى ايران سود
ـ۵۵۴ کلیک
iranmalaysia.com
گر مديريت جاذبه هاى توريستى استان اصفهان در اختيار مالزى قرار گيرد، سالانه برابر با ارز آورى نفت براى ايران سودآور خواهد بود.ماهاتير محمد در يك سخنرانى گفته است: «ما به جاى استراتژى جايگزينى واردات، استراتژى توسعه صادرات را پى گرفتيم و اجازه داديم خارجى ها با تكنولوژى خود، كشور ما را صنعتى كنند. در حالى كه اگر خودمان مى خواستيم هر يك از اين تكنولوژى ها را بسازيم، ۳۰ تا ۴۰ سال طول مى كشيد.هر روز ما براى كسب حسنه و ثواب در دو دنيا نيايش مى كنيم. ما فقط براى كسب حسنه در جهان آخرت عبادت نمى كنيم. خداوند اين دنيا را تنها براى كافران نيافريده است. اين دنيا آفريده نشده كه مؤمنان دچار پسامدگى شده، خوار گرديده و مورد ظلم و ستم قرار بگيرند. اين دنيا متعلق به ما نيز هست، ثواب و حسنه براى ما در اين دنيا نبايد كمتر از آن دنيا باشد. گرچه جهان آخرت جاودان است، اما ما بايد براى اين دنيا تلا ش كنيم. ما در آغاز عصر اطلا عات هستيم. ما در ابتداى جهانى شدن هستيم. زمان طولا نى را از اين دو پشت سر نگذاشته ايم. اگر بخواهيم مى توانيم آن را به دست آوريم اما اگر تعلل كنيم، دوباره بسيار عقب خواهيم افتاد.
۵۰ تومانی های جدید؛ آقای احمدی نژاد رسما مضحكه خاص و عام شده اید!
ـ۲۴۸۴ کلیک
ecx.images-amazon.com
امروز رفتم بقالي بيسكويت خريدم. طرف 50 تومن مي بايست بهم بده. برگشت خيلي جدي بهم گفت 50 توماني هاي جديد را ديدي؟ گفتم نه! گفت عكس احمدي نژاد روشه!!! نديدي؟ گفتم نه نديدم چجوريه؟! گفت بيا بگير. و يك آدامس خرسي از نوع fusen bubble gum به جاي 50 تومان باقيمانده داد بهم و گفت اينه!!! ديگه حرفي براي گفتن ندارم.
شک دارم احمدی نژاد فرق بین بالا رفتن و پایین آمدن قیمت ها را متوجه شده باشد .
ـ۳۰۵ کلیک
econs.info
رئیس جمهور احمدی نژاد امشب در گزارش و مصاحبه ی تلویزیونی اش تاکید داشت که الان بهترین موقعیت برای اجرای طرح تحول است زیرا قیمت ها در سراشیبی قرار گرفته است و فشار تورمی ناشی از طرح کاهش می یابد . می خواهم بدانم که آیا ایشان با مفهوم تورم و قیمت های در حال افزایش یا کاهش آشنا هستند ؟ آیا بانک مرکزی را به عنوان مرجع مطمئن قبول دارند ؟ آیا تفاوت افزایش با کاهش را می فهمند ؟ از ایشان خواهش می کنم به سایت بانک مرکزی www.cbi.ir مراجعه کنند و در بخش آمار های اقتصادی سطح عمومی قیمت ها و میزان رشد آن را نگاه کنند .. متوسط افزایش ۲۴ درصدی قیمت ها آیا کاهش قیمت هاست ؟؟ این که قیمت مسکن کاهش یافته آیا به معنای کاهش سطح عمومی قیمت هاست ؟ دروغگویی تا چه حد می تواند وقیحانه باشد ؟
آقای احمدی نژاد ، فریب مردم به چه قیمت و تا به کی ؟
ـ۳۲۵ کلیک
dawtalab2.blogfa.com
در نقد صحبتهای دیشب ایشان در تلویزیون : آقای احمدی نژاد ،به نظر ماصحبتهای شما چیزی جز توهین به شعور و درک مردم نیست .آیا شما براستی تقسیم پول را بین مردم سرمایه گذاری می دانید ؟ هنوز درک و سواد مردم آنقدر تحت تاثیر بی سوادی دولت شما قرار نگرفته که اصول اولیه اقتصاد را فراموش کرده باشند . هنوز گرد بی لیاقتی و ساده اندیشی دولت شما بر صفحه دانش و تجربه مردم ما آنقدر سنگین نشده که ندانند تقسیم پول بین مردم یعنی تورم بیشتر ...
وقتی نود درصد صادرات کشور "صفر" بشود، گرسنگی اجازه نمی دهد که مردم دنبال ماشین مقامات بدوند
ـ۱۴۸ کلیک
mmoeeni.blogspot.com
آقای احمدی نژاد هفته قبل گفت که بدون نفت می تواند کشور را تا سه سال دیگر هم اداره کند. امروز هم گزارش بانک جهانی منتشر شد که اعلام می کند 8/89 درصد صادرات ایران، نفتی است! لازم نیست ادعای برخی از کارشناسان را تکرار کرد که "آقای احمدی نژاد اساسا با مفهوم "عدد و رقم" خیلی شوخی می کند"، لازم هم نیست ادعای "دروغ که حنّاق نیست" برخی از افراد "مغرض" را یادآور شد، اما باید به یاد سپرد که وقتی نود درصد صادرات کشور بشود صفر، گرسنگی و بی حالی اجازه نمی دهد که مردم بتوانند دنبال ماشین مقامات بدوند ...
خیابان خوابهای جمهوری اسلامی از احمدی نژاد باهوش ترند
ـ۳۹۵ کلیک
baarbaapaapaa.persianblog.ir
بازم طبق روال گذشته احمدی نژاد اومد روی آنتن و آمار و ارقام دروغ به خورد ملت داد اما اینبار انقدر دروغ هاش تابلو بودن که خوش بین ترین آدمها هم نمیتونستن باور کنن طبق حرفهایی که زد مشخص شد ما اقتصاد هفدهم در جهان هستیم و یه چیز شگفت انگیز دیگه هم این که قیمتها در سراشیبی کاهش قرار گرفته اند و الان بهترین موقع برای شروع طرح تحول اقتصادیه! قبلا هم کارشناسها توضیح داده بودند که طرح تحول اقتصادی یه جهش قیمتی به دنبال داره خلاصه با این وضعیتی که وجود داره اگر این طرح تحولشون رو هم اجرا کنن دیگه دقیقا معنی قوز بالا قوز رو درک خواهیم کرد انشالله به حول و قوه الهی اینطوری که پیش میره و با این حکومت اسلامی احمدی نژادی تا چند وقت دیگه خیلی از ما و شما میشیم خیابون خواب و باید از همین الان تکنیک های خیابون خوابی رو یاد بگیریم من چند شب پیش برای استقبال از دوستی به ایستگاه راه آهن تهران رفتم و چون ساعت ورود قطار نصفه شب بود و من هم ماشین ندارم از خط اتوبوس شبانه آزادی ترمینال جنوب استفاده کردم به محض این که وارد اوتوبوس شدم دیدم همه جا بوی جوراب های زمان سربازی میاد یعنی جورابی که از صبح تو پوتین باشه اونم توی گرمای ۵٠ درجه جنوب یه بوی ترشیدگی شدیدی هم میاومد و اگه به خاطر کنجکاوی نبود همون موقع پیاده میشدم اما خوب میخواستم ببینم موضوع چیه ساعت حدود ١٢ شب بود ولی اتوبوس جای خالی کمی داشت در حد سه چهار نفر خوب اینم یه کمی تعجب داشت اما وقتی به آدمهایی که نشسته بودن نگاه کردم یواش یواش همه چی دستم اومد همشون خیابون خواب بودن و بوی بدی که وجود داشت از این بدبختها بود،چند دقیقه بعد اتوبوس به ایستگاه رسید و نگه داشت و یکی دیگه از این خیابون خوابها سوار شد اومد و همون موقع که داشت سوار میشد یه پولی فکر کنم یه پونصد تومنی به راننده داد و بعد هم اومد سراغ صندلی که رو چرخ بود و یکی که اونجا نشسته بود رو بیدار کرد و گفت اینجا جای منه پاشو برو یه جای دیگه بشین! اونم اول گوش نمیداد ولی بعدش کوتاه اومد و رفت یه جای دیگه. جریان اینجوری بود که این ها چون جایی برای خواب ندارن وقتی سوار میشن یه پولی به راننده میدن و تا...
"احمدی نژاد" می خواهد مردم او را از سایر "مسوولان نظام" جدا بدانند!
ـ۸۷ کلیک
mmoeeni.blogspot.com
... احمدی نژاد به خوبی می داند که رأی مردم به خاتمی در سال 76 و به خودش در سال 84 "بله" به خاتمی یا که او نبود بلکه "نه" بود به "ناطق نوری" و "رفسنجانی" به عنوان نماد ناظم حاکم و موجود! عدم حضور وی در همایش سی سال قانونگذاری می تواند در این راستا مورد توجه باشد که او می خواهد مردم او را از بقیه جدا بدانند *** ایجاد فرصت تبلیغاتی برای دولت در مسیر کسب رای اعتماد مجالی به دولت نهم خواهد داد تا در آستانه انتخابات، با ژستی مظلومانه هم کوتاهی ها و بی عرضگی های خود را در اداره امور جاری کشور به مانع تراشی های مجلس و مخالفان نسبت دهد و هم توجه عامه مردم از نقدهای کارشناسانه رفتارهایش، به خصوص در به پیش راندن آهسته طرح خطرناک تحول اقتصادی، منحرف سازد *** احمدی نژاد با عدم حضور در مراسم سی سال قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی، که مقامات تراز اول سابق و فعلی کشور در آن حضور داشتند، آشکارا نشان داد که هم جایگاه مجلس نزد او جایگاه شامخ و رفیعی نیست و هم باکی ندارد که او را از قاطبه مسوولان نظام جدا بدانند! *** احمدی نژاد به عنوان رییس جمهوری که کشور را تا لبه پرتگاه برده، به هیچ چیز جز انحراف ذهن مردم در این روزهای باقیمانده به انتخابات نیاز ندارد؛ حتی اگر این انحراف به بهای لشگرکشی دوباره به مجلس برای پاسخگویی به استیضاح ها باشد!
ادعاهای کهنه، آمارهای غلط و تحلیل های آبکی
ـ۱۰۶ کلیک
www.roozonline.com
شب گذشته محمود احمدی نژاد در گفتگوئی تلویزیونی، با سئوالاتی از پیش آماده شده، کوشید تا نمایندگان مجلس را ترغیب کند که هر چه زودتر به طرح تحول اقتصادی رای بدهند تا بتواند با دادن یارانه های نقدی رای بخرد. در حالی که آشکارا پیدا شود که کاهش درآمد نفتی وی را نسبت به وعده هایش مایوس کرده است کماکان به گفتن مسائل کلی و ابراز خوشحالی از "پایان اقتصاد سرمایه داری" پرداخت و تفسیرهائی را که همفکران وی هر شب از صدا و سیما بیان می کنند، برای مردم تکرار کرد. این گزارش که نشریات هوادار دولت به آن گفتگوی مستقیم با مردم لقب داده اند در حالی که اثری از مردم در آن نبود با این تاکید آغاز شد که بلوك غرب و سرمايهداري به طور كامل دچار بحران بيسابقهاي شده، و برخلاف دفعات قبل از حمله شدید به آمریکا در آن پرهیز شده بود. فقط درباره بحران اقتصادی گفت آنها هم فقط از يأس صحبت ميكنند و كمترين مدتي كه براي رفع شدن اين بحران در نظر ميگيرند، 3 سال است و برخي نيز ميگويند 5 يا 6 سال اين امر طول ميكشد. رییس دولت در حالی که تا هفته پیش از بحران اقتصادی غرب به عنوان فروپاشی سخن می گفت و حتی یک بار سخن از احتمال تجزیه ایالات متحده گفته بود این بار در پاسخ به اين سوال كه برخي ها مي گويند اين بحران ها هر چند سال يكبار طبيعي است و رفع ميشود، اظهار داشت: بحرانهاي قبلي آنها عمق كمتري داشتند و جنس متفاوتي داشت و اگر اين بحران هم مثل قبلي ها بود، براي آن راه حل داشتند؛ اما اصولاً اقتصاد سرمايهداري به معناي اصالت سود است و آنها فكر ميكنند آدم براي حداكثر لذت فردي خلق شده و هر مانعي را در برابر اين لذت و سود اقتصادي كنار ميزنند و عدالت، اخلاق و حلال و حرام را كنار گذاشتند؛ در چنين اقتصادي تبعيض و ايجاد فقير و غني و كشورهاي برخوردار و ضعيف طبيعتا به وجود ميآيند. خوشحالی از بحران سئوال ها به گونه تدارک دیده شده بود که احمدی نژاد کارشناس و حلال مسائل اقتصادی و سیاسی و اجتماعی در نظر آید و پیدا بود که دفتر رسانه ای ریاست جمهوری در ارسال این سئوال ها دست داشت چنان که به وی فرصت دادند گفته های قیلی خود را کمی تصحیح کند و بگوید ما از در فشار بودن مردم اروپا و آمريكا خوشحال نيستيم اما چون آن انديشه به پايان راهش رسيده خوشحاليم كه مي بينيم خيلي از انديشمندان گفتهاند ك...