درگیری خداداد عزیزی با یک خبرنگار
خداداد عزيزي در پايان مسابقه تيم هاي پيام و مقاومت شيراز، با يك خبرنگار شيرازي درگير شد. اطرافيان عزيزي نيز در اين درگيري شركت كردند و در نهايت سر اين خبرنگار به دليل پرت شدن از بالاي پله ها، به شدت آسيب داد. اين خبرنگار با آمبولانس به بيمارستان امدادي شهر مشهد اعزام شد.
لینکها به ترتیب امتیاز مرتب شدهاند:
روزی که در کوچه های ولنجک از خداد عزیزی بدم آمد
ـ۱۸۷۷ کلیک
blog.hajiwashington.com
در سایتی خواندم خداداد عزیزی دوباره دسته گل به آب داده و این بار یک خبرنگار شیرازی را به باد کتک گرفته. حال طرف هم خیلی خوب نیست و دنده هاش شکستن. صرف نظر این که از نظر حرفه ای، حمله به یک خبرنگار در حین انجام وظیفه منزجر کننده است، نمی توانم درباره مقصر این حادثه اظهار نظر کنم چون در محل حاضر نبودم. ولی حتی اگر خبرنگار شیرازی مقصر بوده، خداداد نباید لات بازی در می آورد. یک بار شاهد حرکت مشابهی از سوی خداداد بودم و فکر کنم درباره اون واقعه بتونم اظهار نظر کنم. پنج سال پیش برای کاری به یک دبیرستان دخترانه در ولنجک رفته بودم. موقع تعطیل شدن مدرسه بود و به خاطر پارک کردن ماشین های سرویس در دو طرف کوچه، تردد کمی سخت بود. داشتم سوار ماشین خودم می شدم که یهو یک ماکسیما با سرعت زیاد وارد کوچه شد و به پیکانی که در ابتدای کوچه بود مالید. راننده پیکان که مرد جا افتاده و موقری بود، از ماشین پیاده شد که ببینه چه شده. تا چشمش به راننده ماکسیما افتاد، بدون این که مقصر باشه با لبخند گفت: آقای عزیزی ببخشید دیگه. خداداد تا دید اون آقاهه داره معذرت خواهی می کنه، از ماشین پرید پایین و شروع به داد و بیداد کرد. اولین حرفش هم این بود: مرتیکه!
خدادادعزيزي دستگير شد
ـ۱۸۴۹ کلیک
www.ilna.ir
خداداد عزيزي با شكايت مدير عامل باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز به يك كلانتري در مشهد فراخوانده شد و ماموران كلانتري وي را تحويل داديار كشيك در دادسراي مشهد دادند.
کتک کاری خداداد عریزی و انتقال خبرنگار به بیمارستان
ـ۱۰۲۴ کلیک
www.farsnews.net
به گزارش خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي در پايان مسابقه تيم هاي پيام و مقاومت شيراز، با يك خبرنگار شيرازي درگير شد. اطرافيان عزيزي نيز در اين درگيري شركت كردند و در نهايت سر اين خبرنگار به دليل پرت شدن از بالاي پله ها، به شدت آسيب داد. اين خبرنگار با آمبولانس به بيمارستان امدادي شهر مشهد اعزام شد.
خداداد عزيزي: خبرنگار خوششانسي بود كه بيشتر كتك نخورد !
ـ۵۲۳ کلیک
www.farsnews.net
به گزارش خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي در مورد درگيري با يك خبرنگار پس از پايان مسابقه با مقاومت سپاسي گفت: اين خبرنگار در صندلي رديف بالايي من در جايگاه ويژه نشسته بود و مدام از ابتداي مسابقه كنايه ميزد. حرف هاي او به مزاج من و اطرافيانم خوش نيامد كه اطرافيانم او را از پلهها به پايين انداختند. وي ادامه داد: من هم اگر در شهري غريبه بودم ترجيح ميدادم سكوت كنم و حرفي بر زبان نياورم زيرا در شهر غريب نميتوان زياد اعتراض كرد. عزيزي تاكيد كرد: به نظر من خبرنگار مذكور خوششانس بود كه بيشتر كتك نخورد. پيام مشهد اين مسابقه را با نتيجه يك بر صفر به حريف خود واگذار كرد
جعفري : وضعيت اين خبرنگار بسيار بحراني است ، تصميم گرفتهايم تا براي بهبودي اين خبرنگار را به حرم امام رضا (ع) ببريم
ـ۲۴۷ کلیک
isna.ir
مسئولان باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز پيگيري خود براي گرفتن حكم جلب خداداد عزيزي را آغاز كردند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از برخورد خشن خداداد عزيزي با يك خبرنگار شيرازي در ورزشگاه ثامنالائمه مشهد، سرپرست تيم مقاومت براي گرفتن حكم جلب خداداد عزيزي به كلانتري مراجعه كرد. جعفر جعفري، مديرعامل باشگاه مقاومت شهيد سپاسي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: متاسفانه پس از بازي امروز تيمهاي مقاومت و پيام خداداد عزيزي به يك خبرنگار شيرازي كه در ورزشگاه حاضر بود حمله كرد و به شكل بيرحمانهاي وي را كتك زد. وي افزود: وضعيت اين خبرنگار بسيار بحراني است، دندههاي او شكسته است و اكنون در بيمارستان بستري شده است. پزشكان از وي، سيتياسكن گرفتند و در حال حاضر شرايط او بسيار نگران كننده اي است. حتي تصميم گرفتهايم تا براي بهبودي اين خبرنگار را به حرم امام رضا (ع) ببريم. جعفري ادامه داد: اميدوارم مطبوعات چهرهي واقعي اين فرد به جامعه معرفي كنند و اين فرد بايد به طور كامل از فوتبال كشور حذف شود، چرا كه سابقهي او در اين چند ماه حضورش در باشگاه پيام پر از درگيري و حاشيه بوده است. وي درباره بازي دو تيم نيز گفت: معتقدم بازيكنان مقاومت مردانه بازي كردند و دفاع جانانهاي انجام دادند و توانستند با يك گل ميزبان خود را شكست دهند؛ البته پيام نيز تيم پرمهره و خوبي است كه معتقدم تنها عامل ضعف اين تيم خداداد عزيزي است و اگر از اين باشگاه برود تيم پيام نيز بهتر نتيجه ميگيرد.
خداداد عزيزي : اين اسرائيل است كه بايد از صحنه روزگار محو شود نه من !
ـ۲۹۱ کلیک
isna.ir
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خداداد عزيزي پس از حضور در نشست كميته انضباطي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از زماني كه بحث حضور من در تيم ملي اميد پيش آمد گروهي اين سناريوها را براي من ساختند چرا كه در فوتبال ما درگيري زياد است اما نميدانم چرا درباره من چنين سناريويي نوشته شد. در هر صورت من به كار در تيم ملي اميد و كار براي فوتبال ملي كشورم علاقه داشته و به آن افتخار ميكنم اما تيم اميد را به كساني كه من را نميخواهند پيشكش ميكنم چرا كه به دست آوردن اين سمت را به هر قيمت نميخواهم و هيچ گاه در فوتبال كشور آويزان نبودم. وي افزود: 20 سال تمام است كه براي فوتبال ملي ايران زحمت كشيدهام اما رفتاري كه با من شد حتي با يك بازيكن معمولي نيز صورت نميگيرد، در هر صورت عزت و ذلت دست خداست كه آن را به هر كسي نميدهد. من تنها 45 بازي ملي انجام دادم اما محبوب مردم هستم ولي برخي بازيكنان هستند كه 150 بازي ملي داشته و دو هزار تا گل زدهاند اما محبوب مردم نيستند و علت آن نيز اين است كه خدا نميخواهد. عزيزي ادامه داد: فوتبال ارزش آن را كه برايش گريه كنم ندارد اما در اين مدت رفتاري با من كردند كه گويا كسي را كشتم. خداداد عزيزي ادامه داد: پدر من در چند روز گذشته با شنيدن اخباري كه پيرامون من منتشر ميشد بسيار نگران شده بود و با من تماس گرفت و به من گفت خداداد مگر تو چه كردي كه ميخواهند تو را از صحنه روزگار محو كنند؟! عزيزي ادامه داد: من به پدرم گفتم اين اسرائيل است كه بايد از صحنه روزگار محو شود نه من، و پدرم بعد از اينكه اين حرفها را شنيد به من گفت خداداد اميدوارم تو را براي هميشه از فوتبال محو كنند. عزيزي ادامه داد: دعاي پدرم ردخور ندارد و اطمينان دارم كه از صحنه فوتبال ايران محو خواهم شد. به گزارش ايسنا، عزيزي در ادامه با اشاره به صحبتهايش پيرامون حضور افراد غيرفوتبالي در اين رشته نيز گفت: من همواره مخالف حضور افراد غيرفوتبالي در اين رشته بودم و تا زماني كه در فوتبال هستم در اين باره اظهارنظر ميكنم، پس بهتر است كه اين آقايان من را محو كنند تا ديگر در اين باره صحبت نكنم. عزيزي افزود: در ورزش ما رسم است كه افرادي چون من را ميكشند. من اسطوره نيستم و ادعايي ندارم.
خداداد عزیزی یک خبرنگار را از راهروهای ورزشگاه مشهد به پایین پرتاب کرد
ـ۵۳۰ کلیک
www.bargheshiraz.com
مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي: خبرنگار شيرازي كه به همراه ما در قسمت جايگاه ويژه ورزشگاه نشسته بود، پس از اتمام بازي و پيروزي تيم مقاومت صلوات فرستاد كه به خاطر اين عملش توسط خداداد عزيزي و همراهان وي مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از راهروي ورزشگاه به پايين پرت شد. پس از اين برخورد خبرنگار شيرازي با سر به شدت به ديوار برخورد كرد و دچار آسيب جدي شد كه مجبور شديم او را با آمبولانس به بيمارستان بفرستيم.
خبرنگار شیرازی: خداداد عزیزی مثل صهیونیست ها مرا زد!/ عزیزی: من ظالم کربلا هستم و شما مظلوم کربلا !
ـ۱۷۵ کلیک
tiknews.info
دوشنبه شب گذشته دربرنامه نود، خداداد عزیزی و قاسم محمدی خبرنگار مصدوم شیرازی، به صورت تلفنی با یکدیگر گفت و گو کردند. در ابتدای این گفت و گو، محمدی با قسم به خدا گفت: آقای خداداد عزیزی به وحشیانه ترین شکل ممکن مرا زد. وی ادامه داد: او مثل صهیونیست ها که فلسطینی ها را می زنند، مرا به باد کتک گرفت. در این لحظه عزیزی گفت: من قسم نمی خورم اما شما را به امام رضا (ع) که در همسایه گی من است واگذار می کنم، من هرگز حمله ای به تو نکردم و حتی مانع کتک زدن بیشتر تو شدم.وی افزود: من آنقدر جرات دارم که در صورت کتک زدنت، به این مورد اعتراف کنم. خداداد عزیزی در واکنش به اصرار خبرنگار شیرازی گفت: حق با شماست. من ظالم دشت کربلا هستم و شما مظلوم کربلا! محمدی در پاسخ به این سئوال عزیزی که چرا شب حادثه اعلام کردی که از من شکایت نداری اما فردای آن روز، دوباره بحث را ادامه دادی گفت: آقای عزیزی! شما آن شب آمدی پیش من گریه کردی و گفتی دخترم خانه تنهاست ، برای همین به خاطر دخترت، گفتم آن شب تو می توانی به خانه بروی! عزیزی در واکنش به این اظهارنظر گفت: من به خاطر این فوتبال، هیچ گاه نام دخترم را به زبان نیاورده ام، چرا دروغ می گویی؟ وی ادامه داد: شما تحت تاثیر بقیه قرار گرفتی! می دانم سناریو نویس ها کیستند که شما را اینگونه هدایت می کنند. آقای کیومرث هاشمی وقتی صحبت از محو من از فوتبال می کند باید هم چنین شود. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری «انتخاب»،عزیزی در پایان گفت: خواهش می کنم مرا از فوتبال محو کنید تا دیگه سرو کله ی من در این فوتبال پیدا نشود تا هم خیال شما راحت شود و هم من! فردوسی پور در پایان با بیان این مطلب که این بحث به جایی ختم نمی شود، گفت: امیدواریم هر چه زودتر با اعلام رای کمیته انضباطی، این مباحث پایان یابد.
خبرنگار مصدوم:حكم جلب عزيزي را گرفتهام اما از شكايت خود صرف نظر ميكنم تا به عزيزي بفهمانم كه مرد هستم
ـ۲۳۶ کلیک
www.isna.ir
خبرنگار مصدوم بازي پيام مشهد و مقاومت سپاسي شيراز گفت: حكم جلب عزيزي را گرفتهام اما به خاطر وساطت افشين پيرواني و مدير مسوول روزنامه خبر ورزشي رضايت ميدهم. قاسم محمدي پس از بستري در بيمارستان امدادي مشهد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) _ منطقه خراسان، افزود: پس از اين حادثه، افشين پيرواني و سردبير روزنامه خبر ورزشي از من خواستند كه رضايت خود را از عزيزي اعلام كنم و من هم به همين خاطر و همچنين تماسهاي زيادي كه ديگر اشخاص در اين رابطه با من گرفتند، از شكايت خود صرف نظر ميكنم. وي تاكيد كرد: از شكايت خود صرف نظر ميكنم تا به عزيزي بفهمانم كه مرد هستم اما او را به امام رضا(ع) واگذار ميكنم.