دستگیری زنان فعال اجتماعی
دستگیری فرناز سیفی(امشاسپندان)
لینکها به ترتیب زمان مرتب شدهاند:
فیمینیست های تندرو، بیماران علاج نشدنی
ـ۸۶ کلیک
anonymous.blogfa.com
در علم طب بیماری های زیادی کشف و راه علاج آنها طی سالهای مختلف توسط دانشمندان جهان پیدا شده است٬ حتی اخیرا پس از سالها راهکارهایی برای مبارزه با بیماری ایدز ارائه شده است که محققین را امیدوار ساخته که بتوانند با این بیماری مقابله کنند اما در طول تاریخ و طی سالیان سال بیماریهایی وجود داشته اند و دارند که نه تنها علاجی برای آن وجود نداشته بلکه حال مبتلایان به این بیماریها روز به روز وخیم تر شده است.افرادی که ....
سه زن بازداشت شده و سردبیر شهرزاد نیوز سخن می گویند!
ـ۴۴ کلیک
www.bbc.co.uk
فرناز سیفی، طلعت تقی نیا، منصوره شجاعی و مینا سعدادی در باره بازداشت هفته گذشته در فرودگاه موسوم به امام خمینی سخن می گویند و این امر را نشانه ای از تشدید فشار بر فعالان زن و روشنفکران و روزنامه نگاران می دانند.
مصاحبه و اعتراض شيرين عبادی
ـ۶ کلیک
www.peiknet.com
جيره بندی تحصيلی ؛ ظلمی مضاعف برای زنان ايران ؛ اين حرف ها و طرح ها 200 سال از زمان عقب است!
سلطان قلبم
ـ۱۷ کلیک
www.taghikhani.ir
با چشمانی نیم نگاهش را به من دوخت که سیاهیش از ظلمات این شب برفی دلگیرتر بود. چشمانی کشیده که بر صدر آن ابروهای زیبایش خودنمایی می کرد. با ظرافت دخترکان معصوم دستی بر ابرو زده بود تا زیباییش دوچندان پدیدار گردد. لبان ترک خورده اش که آنها را به هم می فشرد بر صورت تیره اش خودنمایی دلفریبی داشت. لباسهای ساده اش چقدر به او می آمد. چند تار مو از جلوی سرپوشش خود را رها کرده بودند و زیر باد آغشته با برف شیطنت می کردند.
وقتی خاتمی روضه می خواند
ـ۹۹ کلیک
www.taghikhani.ir
# یا اخ الزینب! اگر خواهر تو نهضتت را ادامه داد و بر سخنرانی و افشاگری تکیه کرد، امروز دخترانی را که می خواهند تازه افشاگری را یاد بگیرند به بدترین وجه ممکن در فرودگاه دستگیر می کنند. # یا مولا! اگر نماینده تو را در کوفه کشتند تا نباشد و مصیبتهایت را ببیند، روزنامه نگار مرا دستگیر کردند و در حالی که بدترین شکنجه ها را تحمل کرده بود آزاد کردند تا بیاید و دوران بعد مرا ببیند و از درون نابود شود. #یابن الزهرا! اگر مادر تورا اجازه بر حمایت از علی ندادند، امروز زنان این جامعه را نیز رخصت بر فعالیت و اعاده وجود نمی دهند.
من اینم زنی نشسته در تبعید جنون
ـ۱۷ کلیک
www.faryadpars.blogfa.com
من اینم زنی نشسته در تبیعد جنون. روزی در حصار شیشه ایی زمانه زاده شدم و بیاد ندارم چه کسی از ترس تلنگر سنگها بر من نقاب زد
وقتی خاتمی روضه می خواند
ـ۴۱۳ کلیک
khatamiroze.tayyeb.ir
# یا اخ الزینب! اگر خواهر تو نهضتت را ادامه داد و بر سخنرانی و افشاگری تکیه کرد، امروز دخترانی را که می خواهند تازه افشاگری را یاد بگیرند به بدترین وجه ممکن در فرودگاه دستگیر می کنند. # یا مولا! اگر نماینده تو را در کوفه کشتند تا نباشد و مصیبتهایت را ببیند، روزنامه نگار مرا دستگیر کردند و در حالی که بدترین شکنجه ها را تحمل کرده بود آزاد کردند تا بیاید و دوران بعد مرا ببیند و از درون نابود شود. #یابن الزهرا! اگر مادر تورا اجازه بر حمایت از علی ندادند، امروز زنان این جامعه را نیز رخصت بر فعالیت و اعاده وجود نمی دهند.
آنها از زنان می ترسند
ـ۳۷ کلیک
jomhour.org
اما دستگیری زنان فعال پایان هیچ جریانی نیست اما می تواند آغاز اعتراض جدی تر بخشی از جامعه باشد که تا به امروز از بسیاری از حقوق اجتماعی و انسانی اش محروم مانده است.گرچه ظاهرا این سه زن به قید کفالت آزاده شده اند اما نباید اجازه دادف دولت نهم فکر کند می تواند بدون هیچ واکنشی دست به اقداماتی اینچنینی بزند. مبارزه در راه احقاق حقوق زنان مبارزه ای زنانه نیست، تلاش تمامی انسانها برای داشتن زندگی بهتر و شرافتمندانه تر است.
این سه زن آزاد شدند :فرناز سیفی - طلعت تقی نیا - منصوره شجاعی
ـ۱۵۲ کلیک
www.khosoof.com
عصر امروز، یکشنبه 8 بهمن ماه خورشیدی، فرناز سیفی طلعت تقی نیا و منصوره شجاعی، روزنامه نگار و فعالان جنبش زنان با قید کفالت، آزاد شدند. آن ها پیش تر صبح دیروز در فرودگاه و هنگام خروج از کشور به قصد شرکت در کارگاه آموزش روزنامه نگاری بازداشت شده بودند.